Tuesday, 6 September 2016

Set Kecantikan JSD

Teks : Rapidah Ramli
Foto : Team Diamond


JSD ada set kecantikan?

Eh, mesti lah ada. Dah cantik dalaman tu kita jaga lah pula kecantikan luaran pula. Cantik dalam cantik luar. Walau orang kata kalau cantik dalaman iaitu akhlaknya, maka cantiklah lurannya juga, tapi tak salah kan kita berhias sikit.

Orang lelaki kan suka tengok perempuan cantik. Korang berhiaslah cantik-cantik tunjuk kat suami masing-masing tau, jangan pula tunjuk kat lelaki lain atau suami orang, tak pasal saya turut terlibat dosa nanti.  Na'uzibillahiminzalik.

Ok, mari saya perkenalkan.

 MPD ialah singkatan kepada Magic Pretty Dara. Ini adalah pondesen yang akan membuat muka korang flawless tanpa perlu risau muka bercapuk bila berpeluh. Kalau guna konsisten setiap hari, benda ini dapat bertahan sehingga 2-3 bulan. Ada yang sampai 5-6 bulan.

Hanya guna pondesen ini tanpa guna bedak selepasnya cukup membuat kulit muka begitu licin, flawless dan glowing seharian, bak di mekap oleh mekap artis/profesional. Cara penggunanya juga juga cukup senang.  Setiap pembelian MPD akan diajar cara guna yang betul oleh saya.

MCK pula singkatan kepada Magic Collagen Kiss. Bahasa jawanya Gincu bibio. heheheh.

Gincu ini sebagai penyeri bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah. Ia juga melembapkan bibir yang kering dan merekah.

Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok atau faktor keturunan. Juga sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. Yang paling utama ianya dijamin halal.

Hanya gabungan dua barang ini akan membuat suami korang boleh gila bayang. Tak perlu jumpa bomoh nak buat penangkal bagai nak pikat suami. Syirik aje tu.

JSD susuk halal untuk pikat suami. Ngeh ngeh ngeh. (senyum simpul)


KDV
Trusted Stokist JSD
013-4876247

0 comments:

Post a Comment

 

Diari WAHM preneur Template by Ipietoon Cute Blog Design